การคลุกคลีในวงการศิลปะมาอย่างยาวนานกว่า 20 ปี ด้วยประสบการณ์ที่สั่งสมมา ทำให้เห็นถึงสิ่งที่ยังขาดไปในวงการศิลปะ รวมไปถึงสิ่งที่ผู้คนในแวดวงศิลปะต่างต้องการทั้งในประเทศไทยและระดับสากล อาทิ การไม่ได้รับความสนใจในผลงานมากพอ การขาดแคลนสถานที่โชว์ผลงาน การสนับสนุนให้เกิดการสื่อสารในวงการ รวมไปถึงผลงานต่างๆ ที่อาจจะถูกเก็บและถูกทิ้งไปอย่างน่าเสียดายโดยไม่มีใครได้เห็น การขาดแคลนบุคลากรที่จะช่วยสนับสนุนวงการศิลปะหรือไม่มีเวทีในการแสดงออกของรุ่นใหม่ๆ และยังมีปัญหาอื่นๆ ที่อาจจะถูกมองข้ามไป  จึงเป็นจุดเริ่มต้นและจุดมุ่งหมายสำคัญในการริเริ่มและเปิดตัวของ 333gallery.com ในครั้งนี้ โดยเป็นอีคอมเมิร์ซเว็บไซต์ที่มุ่งหวังจะเป็นพื้นที่ที่มีการรวบรวมศิลปิน ผู้ชม ผู้วิจารณ์ บุคลากรที่เกี่ยวข้องกับวงการศิลปะ รวมถึงคนที่รักในผลงานศิลปะทั้งหลาย ให้เข้ามาพบเจอกันในพื้นที่สร้างสรรค์ ปลอดภัย และน่าเชื่อถือมากที่สุด ศิลปินสามารถนำผลงานของตนเองขึ้นโชว์บน 333gallery.com ได้อย่างเต็มที่ มอบพื้นที่ โอกาส แก้ไขปัญหาในหลายๆ จุดที่คนในแวดวงศิลปะต้องการ และสามารถเชื่อมโยงให้ผู้ที่มีใจรักศิลปะ นักสะสม และศิลปิน ให้เข้าถึงกันได้อย่างง่ายดายและสะดวกรวดเร็ว ยกระดับวงการศิลปะทั้งในระดับท้องถิ่นและสากลได้อย่างครอบคลุม

333Gallery.com ไม่ใช่เว็บไซต์ซื้อขายผลงานศิลปะออนไลน์ที่แรก แต่เป็นเว็บไซต์ที่การันตีได้ว่า เรารวบรวมศิลปินไทยและต่างชาติไว้มากที่สุดและน่าเชื่อถือที่สุดในไทย โดยทาง 333Gallery ได้จัดงานนิทรรศการ Meet Me At The Horizon ขึ้น เพื่อโชว์ผลงานศิลปะที่อยู่บน 333gallery.com และมีการนำผลงานของศิลปิน 45 ชีวิต มาจัดนิทรรศการเพื่อให้เห็นถึงตัวอย่างความสวยงามของศิลปะที่ท่านอาจไม่เคยได้เห็นที่ไหนมาก่อน นับว่าเป็นการรวมตัวของศิลปะจากหลากหลายสาขาทั้งในประเทศและต่างประเทศมาไว้ในงานเดียวกัน

Exhibition Details:
Start from Nov 11 – 27, 2022
Location: @333Gallery/warehouse30

Having more than 20 years of experience in the art sector, 333Gallery Group has identified a gap in the market both in Thailand and internationally. Current pain points of the local and global art communities include a need for more attention to the work and a shortage of display spaces.  There is also a need to activate and facilitate communication within the industry, supporting works from artists that may have been overlooked due to a lack of awareness or the younger generations missing an effective platform to express themselves. This serves as the foundation and key objective for the first phase and launch of 333gallery.com.

333gallery.com fully satisfies the needs of the art community by offering the necessary resources, opportunities, and solutions to address all pain points. It is an e-commerce marketplace to serve as an imaginative, secure and trustworthy meeting place for artists, spectators, critics, and art enthusiasts.  It enables them to communicate quickly and easily, uplifting the entire local and international art scene.

The Meet Me At The Horizon exhibition was created by 333Gallery to highlight the best and most reputable Thai and international artwork, which can be showcased on 333gallery.com, gathering the works of more than 45 artists who are presented to the exhibition to serve as examples of the beauty of art and some unseen pieces. It is an event that brings together artists from many disciplines, domestically and abroad. 333gallery.com guarantees that its platform collates the most exciting artists worldwide.

Those interested in attending the show in person can do so from 11 AM to 6 PM. Close every Monday from 11–27 November 2022 at 333Gallery Charoenkrung 30 in Bangkok.